RESTAURANT BUCURESTI

0 +
Ani de experienta

Complex Silva

Restaurant & Terasa sector 2 București

Vii cu un grup mare si ti-e teama ca nu veti aver sufficiente loc? Restaurantul nostru are capacitate pentru orice tip de eveniment. 80 de locuri disponibile si un design modern si versatil. Ne dorim sa te simti ca acasa, iar pentru acest lucru iti oferim un meniu variat.

Chiar si cei mai pretentiosi dintre oaspeti se vor bucura de preparatele noastre, realizate de chefi bucatari de renume.

Restaurantul și terasa este in zona Bulevardul Doamna Ghica – Parcul Lacul Tei, Facultatea de Constructii, Colentina, Teiul Doamnei, Pipera, zona de Nord și cu acces facil la autostrada A3 București – Ploiești

Complexul Silva iti ofera preparate culinare pentru orice gusturi!

PREPARATE CULINARE

Preparate culinare pe deliciul tuturor

Daca esti curios sa afli ce fel de preparate poti servi la complexul hotelier Silva, noi ti le vom prezenta cu entuziasm. Gusturile nu se discuta, iar noi stim mai bine decat oricine ca un restaurant trebuie sa aiba un meniu diversificat, pentru a satisface orice pofta.

Complex Silva

Restaurant cu terasa in Bucuresti

Preparatele din meniu nostru sunt alegerea perfecta pentru gurmanzi. Complexul Silva ofera oaspetilor sai mancaruri alese, gatite de chefi bucatari emeriti. Alege restaurantul nostru pentru:

Chef bucatar Rata Valentin

Mancarea servita la orice tip de complex hotelier trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor clientilor. Chefii bucatari cu care colaboram ne ajuta sa le oferim oaspetilor nostri preparate sanatoase si gustoase. De aceea, la Complex Silva, mancarea este preparata de un specialist cunoscut, Rata Valentin.

Portofoliul bucatarului chef reflecta experienta sa vasta. Mancarea este savuroasa, cu ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate.

Call Now Button