Organizare Evenimente Private Bucuresti

Cu o experienta de peste 8 ani,
Complexul Silva este in topul destinatiilor de evenimente!

0 +
Ani de experienta

Facilitati Evenimente Bucuresti

Ne vom ocupa si de aranjamentele interioare, pentru ca totul sa fie pus la punct. Complexul hotelier iti pune la dispozitie:

Complexul hotelier Silva este la dispozitia clientilor si dispune si de spatii extinse, delimitate de padurea din apropiere. Ne ocupam pana si de cel mai neinsemnat detaliu, totul pentru ca tu sa ai cele mai frumoase amintiri. Ofera invitatilor o experienta de neuitat cu evenimente in natura si servicii premium.

Vino cu ideea, iar noi venim cu planul evenimentului!

Team building-uri

Vrei sa organizezi un team building in Bucuresti?Dupa o perioada lunga de munca, fiecare dintre noi simtim nevoia de odihna, de a scapa de emotiile negative acumulate de-a lungul anului si de a le inlocui cu unele minunate. Iti doresti sa strangi echipa si sa plecati intr-un teambuilding? Poate ca de fiecare data echipa ta s-a asteptat la aceleasi excursii, dar de data asta poate fi diferit. Spiritul de echipa insufleteste activitatea firmei. Ofera-le angajatilor ocazia de a se relaxa in natura si a face sport in aer liber.
Echipa ta se poate bucura de:
• sali de fitness
• teren pentru sport
• sauna si masaj profesional
• plimbari in natura pe jos si calare

ORGANIZARE EVENIMENTE

Organizeaza evenimente de neuitat cu Complexul Silva
Complexul hotelier Silva se ocupa si de organizarea diverselor evenimente. Iti facilitam tot procesul si iti oferim un mediu unic. Echipa noastra poate organiza evenimente de tipul:
• Congrese
• Seminarii
• Conferinte
• Workshop-uri
• Targuri si expozitii
• Prezentare de produse
Ne mulam conform cerintelor tale. Apeleaza la serviciile noastre, iar noi te vom ajuta cu tot ceea ce ai nevoie. Ofertele noastre sunt personalizate, pentru ca stim ca fiecare client este unic.

Târguri și expoziții

Tradiţia târgurilor şi expoziţiilor pleacă de la Egiptul Antic si Imperiul Roman când comercianţii se întâlneau pentru a cumpăra mărfurile de la producătorii locali în locuri numite“bazaruri”.
Ţara noastră are o anumită tradiţie în organizarea unor manifestări expoziţionale şi în participarea la cele organizate de alte ţări.

Programe de fidelizare

Concepem vacanțe personalizate pentru turiști. Suntem specializați în: turism de agrement, de aventură, ecvestru, tradițional, cultural și nu numai.
ALTE ACTIVITĂȚI Antrenamente, competiții și cantonamente pentru federații, cluburi și asociații sportive. Evenimente pentru diverse instituții publice: întâlniri regionale, internaționale, conferințe, seminarii, spectacole etc. Spectacole, convenții și nature corporate.

Avantajele complexului hotelier Silva

De ce serviciile noastre sunt cele mai bune?

Complexul hotelier Silva este situat intr-un loc inconjurat de frumusetea naturii, dar aproape de centrul Bucurestiului si de Pipera. Acordam atentie sporita detaliilor, suntem o echipa serioasa si ambitioasa.

Evenimentele tale nu vor fi ca oricare altele, ci unele memorabile.

Alege Complex Silva

Beneficiile serviciilor noastre de organizare sunt numeroase. Daca esti in cautare de hotel Bucuresti, iti vom oferi urmatoarele avantaje:

Call Now Button