Complex Silva

Complexul Silva este o minunată proprietate nouă, formată din hotelul de 4 stele și sala polivalentă, aflat într-o oază de liniște și natură. Complexul Silva este înconjurat de  lacul Tei și mărginit la granița de nord de peste 16.000 de metri pătrați de pădure, un adevărat paradis verde, chiar în mijlocul orașului. Lăsați-vă surprinși de rațele sălbatice, iepurii, fazanii și veverițele, parte din singurul ecosistem din oraș, ce poate susține viața sălbatică!

Oaspeții Complexului Silva se pot relaxa în vastele grădini și spații verzi aflate pe proprietate sau se pot bucura de aerul proaspăt, alături de un cocktail delicios, servit la frumoasa noastră terasă exterioară.

0 +
Ani de experienta

Complex Silva

Acolo unde orașul întâlnește natura!

În imediata vecinătate a hotelului, oaspeții au posibilitatea să se plimbe în jurul lacului unde pot observa păsările sălbatice sau pot vizita monumente istorice, cum ar fi manăstirea Teiul Doamnei și Palatul Ghica Tei, iar cei ce caută distracție și aventură, pot încerca o varietate de atracții oferite de parcul Tei.

Complexul Silva se află bine poziționat, în imediata vecinătate a zonei de afaceri Pipera, cu acces rapid către și de la aeroport și totodată, la doar 5 kilometri de centrul vechi, fiind astfel locația perfectă pentru turismul de plăcere sau de afaceri.

Cazare

Hotelul dispune de 41 de camere, 2 săli de conferință (30 și 130 de locuri), restaurant (80 de persoane), lobby bar, sală de fitness, sală de sport multifunctională și health club.

Camerele moderne oferă un grad ridicat de confort, având toate dotările necesare pentru un sejur cât mai plăcut.

Servicii complete și integrate pentru o experiență unică din inima pădurii, dar traită în mijlocul orașului.

Aer condiționat

Televiziune prin cablu

Minibar

Balcon

Seif

Telefon

Espressor de cafea

Baie proprie

Parcare gratuită

Internet Wi-Fi

ce oferim noi

Servicii Complex Silva

Recepție

Recepția complexului vă stă la dispozitie pentru orice informații, la orice oră din zi sau din noapte.

Concierge

Oaspeții pot beneficia gratuit de consultanță profesională la biroul de concierge, marca Les Clefs d’Or., Specialiștii noștri vă oferă sfaturi și aranjamente deosebite, cu scopul de a vă crea experiențe turistice personalizate atât în oraș, cât și pe întreg teritoriul României.

Sala De Ședințe

Sala de sedințe a Complexului Silva are o capacitate de 30 de locuri pentru sedințe sau conferințe cu un numar mic de participanți.

Restaurant

Restaurantul Complexului Silva are o capacitate de 80 de locuri cu un design modern și colorat. În restaurant se pot servi preparate culinare vânătorești și internaționale pregătite după rețete  concepute de Chef Rață Valentin.
Poftă bună!

Sala De Conferință

Sala de conferințe a Complexului Silva are o capacitate de 130 de locuri, cu acces  către zona exterioară privată, perfectă pentru amenajarea spațiului de relaxare din timpul pauzelor.

Avantaje

Natura din mijlocul orașului

Oaspeții Complexului Silva se pot relaxa în vastele grădini și spații verzi aflate pe proprietate.

Poziționare

Complexul Silva este situat în imediata vecinătate a zonei de business Pipera, cu acces rapid către aeroport.

Experiență culinară deosebită

Produse noastre culinare sunt naturale, unice și cu specific vânătoresc.

Concierge Desk

Complexul SIlva oferă consultanță și aranjamente personalizate pentru activități în București și în țară.

Sala de sport multifunctională

Complexul SIlva este singurul complex hotelier de 4 stele din oraș ce este dotat cu o sală de sport multifunctională.

Transport urban

Fiind înconjurați de natură, vă puteți relaxa și bucura de liniște și aer proaspăt la terasa noastră de vară.

Health club

Clubul de sănătate este locul unde oaspeții se pot bucura de un masaj profesionist și acces gratuit la saună umedă și sala de fitness.

Relaxare aproape de natură

Fiind înconjurați de natură, vă puteți relaxa și bucura de liniște și aer proaspăt la terasa noastră de vară.

Complex Silva

Facilități

Spa

Complexul Silva dispune de un centru de sănătate, unde oaspeții se pot bucura zilnic de masaj profesional și acces gratuit la sauna umeda.

Sala de fitness

Complexul Silva oferă gratuit oaspeților accesul la sala de fitness, ce este dotată cu aparatură de ultimă generație, care facilitează antrenarea fiecărei grupe de mușchi.

Sala polivalentă

A Complexului Silva pune la dispoziție o zonă extinsă de lobby perfectă pentru a organiza recepții și servicii de bar, înainte de a da drumul la acțiune. Terenul generos de sport de 450 metrii pătrați este pretabil pentru toate sporturile. Noua și moderna sală polivalentă beneficiază de o tribună cu o capacitate de 350 de locuri pe scaune și o cameră de presă, izolată fonic, perfectă pentru transmisii live.

Call Now Button