Concierge

0 +
Ani de experienta

Complex Silva

Servicii de concierge

Cauti servicii de concierge? Echipa noastra te profesionisti iti sta la dispozitie.

Aceste servicii sunt destinate persoanelor care sunt in cautarea unor obiective turistice sau planificarea evenimentelor. De asemenea, oferim facilitati legate de transport, pe langa organizare si consultanta. Complexul Silva dispune de un birou specializat in servicii de concierge si de parteneriate cu profesionisti.

Biroul de Concierge Complex Silva

Creaza-ti experiente de neuitat marca Les Clefs d’Or.

Complex Silva

Planificatorul perfect pentru experiente inedite

TURISM CULTURAL

Esti in cautarea unor obiective turistice? Perfect!

Romania este o sursa nelimitata de locuri bogate in traditie, obiceiuri si istorie. Fie ca iti doresti sa descoperi cetatile dacice, castele sau manastari vechi de sute de ani, trebuie iti planifici programul. Serviciile noastre te vor ajuta sa descoperi cele mai atractive obiective, in functie de dorintele tale.

REZERVATIE NATURALA ROMANIA

Oaspetii nostri beneficiaza de multe avantaje, printre care accesul gratuit la rezervatii si parcuri naturale. La biroul nostru de concierge vei cunoaste profesionisti si ghizi care sa te indrume. Pentru o experienta completa ne dorim sa iti oferim experti locali si experiente personalizate. Varietatea activitatilor turistice ne ajuta sa iti putem oferi cele mai distractive expeditii, la preturi avantajoase.

TURISM ECVESTRU

Ce este turismul ecvestru? Una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poti trai! Te-ai gandit cum ar fi sa poti calari si vizita obiective in acelasi timp? Ai posibilitatea de a face plimbari calare sau cu trasura, iar noi vom alege cea mai buna varianta pentru tine. Te vom ajuta sa ai parte de o experienta unica, impreuna cu cei dragi. Nu trebuie decat sa ne contactezi si iti vom pune la dispozitie cele mai bune servicii.

TRANSPORT LOCAL

Pentru ca ne gandim la nevoile oaspetilor nostri, le oferim si beneficii multiple in mod gratuit. Te vom ajuta cu recomandari de firme de transport de incredere. Indiferent daca doresti sa optezi pentru categoria premium (ex limuzine) sau pentru autocar, iti vom sta la dispozitie cu cele mai bune variante. Ne personalizam serviciile dupa nevoile si bugetul clientilor.

CONSULTANTA SPECIALIZATA

Ai nevoie de ajutor pentru organizarea unei surprize?

Nu oferim consultanta doar pentru calatorii si obiective turistice. Ne dorim sa iti furnizam cele mai bune solutii, indiferent de evenimentele pe care le ai in plan. Te putem ajuta cu organizarea nuntii, bilete la spectacole sau sfaturi pentru achizitii. Experientele sunt ceea ce ne raman, de aceea noi te vom ajuta sa le obtii pe cele de neuitat.

TURISM ROMANIA SI EXPERIENTE PERSONALIZATE

Complexul hotelier Silva ofera posibilitatea oaspetilor sai de a beneficia de consultanta gratuita. Fiecare dintre noi este unic, iar echipa noastra ofera pachete personalizate pentru planificarea obiectivelor.  Spune-ne unde vrei sa calatoresti, ce fel de planuri ai sau ce aranjamente ai nevoie pentru evenimentele tale.

Venim in intampinarea dorintelor tale si iti punem la dispozitie consultanta profesionala. Datorita parteneriatelor noastre cu specialisti din industria hoteliera de lux, iti vom acorda cele mai bune servicii de concierge.

Call Now Button