Complex Silva

Avantaje Top oferite de un Hotel din Bucuresti in Mijlocul Naturii

Transforma o simpla cazare la un hotel intr-o experienta unica! Daca esti in cautarea unui hotel in Bucuresti, care sa aiba toate facilitatile, atunci avem pentru tine recomandarea ideala! Imbina relaxarea in natura, experienta culinara inedita si bucura-te de oaza ta de liniste.

Afla si tu despre unicul hotel din Bucuresti care iti ofera avantaje de top intr-o locatie de vis in natura.

Bucura-te de ecosistemul natural care inconjoara hotelul Complex Silva

Vrei sa te desprinzi de rutina zilnica si de stres? Vestea buna este ca te poti bucura de o locatie unica in Bucuresti, la granita dintre oras si natura.

Hotelul nostru este inconjurat frumusetea lacului Tei si este in imediata vecinatate a Centrului Vechi din Bucuresti si a cartierului Pipera. Complexul Silva nu ofera niste simple servicii hoteliere, ci experiente autentice alaturi de familie. Bucura-te de linistea naturii, de aerul curat si de o priveliste de neuitat.

Fie ca vrei sa faci o mica excursie impreuna cu familia sau esti antreprenor si vrei sa organizezi un teambuilding, complexul hotelier Silva este oaza de liniste de care ai nevoie. Nu trebuie sa parcurgi zeci de kilometri pentru a te bucura de natura, aceasta fiind  la un pas de tine.

Servicii premium si facilitati gratuite oferite de Hotel Silva Bucuresti

Pe langa ecosistemul natural, hotelul nostru are un restaurant renumit pentru preparatele culinare internationale si mai ales pentru cele vanatoresti. In Bucuresti sunt extrem de putine restaurante cu acest specific, iar complexul nostru ofera pachetul complet de servicii.

Vrei sa stii ce beneficii ofera complexul Silva? Ne dorim ca toti cei care ne trec pragul sa aiba partea de o experienta unica, de aceea ne-am asigurat ca oferim cele mai bune servicii. Clientii nostri au acces gratuit la o serie de facilitati precum:

 • sala de fitness
 • serviciile spa de relaxare
 • sauna moderna
 • servicii de masaj
 • teren de sport 

Restaurant Bucuresti cu preparate cu specific vanatoresc

Experienta culinara este o un aspect important, mai ales in cadrul unor servicii oferite de un hotel. De aceea, oferim oaspetilor nostri multiple optiuni dintr-un  meniu variat, inspirat atat din bucataria internationala, cat si din specialitatile noastre vanatoresti.

Meniul variat este un atu al hotelurilor cu clasa superioara, care investesc in colaborarea cu un sef bucatar profesionist. Complexul Silva este recunoscut pentru meniu sau variat si mai ales pentru preparatele proaspete si specialitatile vanatoresti. 

Exploreaza bucataria locala sau internationala si descopera noi preparate realizate de catre un sef bucatar de renume. Bucura-te impreuna cu familia se experienta culinara oferita de sef Rata Valentin, alaturi de un view superb catre lacul Tei.

De ce ar trebui sa alegi restaurantul nostru din Bucuresti?

 • Experienta culinara unica
 • View de 5 stele catre lacul Tei
 • Meniu variat inspirat din bucataria internationala
 • Preparate vanatoresti proaspete

Locatii spatioase pentru organizare de evenimente Bucuresti

Un alt avantaj major al Complexului Silva sunt spatiile generoase din interiorul hotelului, dedicate evenimentelor. Daca esti antreprenor si vrea sa organizezi un team building, la Complex Silva dispui de toate facilitatile necesare.

 • Complexul nostru hotelier din Bucuresti ofera:
  • sali de sedinta
  • sali de conferinta
  • 150 de locuri de parcare
  • aranjamente personalizate pentru evenimente

Locatiile noastre dispun de spatiu suficient pentru organizarea evenimentelor de tip business. Acestea sunt dotate cu echipament specializat, care sa faciliteze comunicare din cadrul conferintelor sau a sedintelor. Versatilitatea spatiilor noastre permite desfasurarea mai multor tipuri de evenimente precum sunt: expozitiile, vernisajele, prezentare de produse, seminare sau workshop-uri.

Experinta unica alaturi de familie intr-un complex hotelier 

Complexul Silva ofera un pachet premium de servicii, intr-un cadru de poveste. Adu-ti familia sau prietenii si bucurati-va impreuna de natura care inconjoara complexul hotelier.

Beneficiile unui hotel inconjurat de un ecosistem natural sunt nenumarate. In primul rand, este vorba de o experienta unica si autentica. Oaspetii nostri pot face plimbari prin impreujurimi si pot explora natura. Complexul Silva se afla la granita dintre oras si natura si este oaza de liniste perfecta pentru cei vor sa scape de stresul provocat de agitatia unei metropole.

Lasa stresul cotidian si profita de toate facilitatile gratuite disponibile pentru toti oaspetii nostri!

Cuprins articol

Call Now Button