Cultură & Istorie

Romania este bogată in istorie și tradiții, atât prin diversitatea siturilor, cât și prin autenticitatea obiceiurilor, ce rămân neschimbate de sute de ani. Explorați anticele cetăți dacice și romane, sau impunătoarele fortarețe, castele si mănăstiri medievale. Fiți surprinși de frumusețea castelelor și vilelor interbelice, urmate de monumentele masive ridicate în perioada comunistă. Vă așteptăm la biroul concierge pentru a crea împreună itinerariul perfect pentru dumneavoastră!

Viața de noapteBucurești este orașul care nu doarme niciodată, astfel încât petrecăreții vor fi suprinși de diversitatea activitățiilor nocturne. La concierge știm tot ce se petrece în oraș și vă așteptăm pentru a planifica împreună noaptea perfectă!

Romania sălbatică

Romania deține o mare biodiversitate din Europa în cele 30 de parcuri și rezervații naturale din patrimoniu. Varietatea de activități turistice în natură vor asigura ca explorarea sălbăticiei să fie distractivă și sigură, putând fi insotiți de experți locali în expedițiile dumneavoastră. În calitate de oaspeți ai Complexului Silva, accesul în parcurile și rezervațiile naturale ale României este gratuit. Biroul de concierge vă oferă toate informațiile necesare și vă asistă în crearea aranjamentelor perfecte pentru dumneavoastră.

Turism Ecvestru

 

 

Turismul ecvestru reprezintă o călătorie de suflet, în timp, pentru că în natură, timpul curge mai încet. Fie că este vorba de plimbări în natură călare, cu trăsura sau cu sania, biroul de concierge vă poate asista pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de această experiență inedită.

Muzeul Cinegetic Posada

 

Vă invităm să vizitați Muzeul Cinegetic Posada ce adăpostește o colecție impresionantă de trofee cu peste 2400 de piese, obiecte cu specific vânătoresc și arme specifice diferitelor etape de evoluție ale omului. Vă invităm la biroul de concierge pentru rezervări și informații.

Evenimente corporativeFie că este vorba de grupuri mari sau mici, evenimentele de companie implică numeroase activități, atât în hotel, cât și în oraș sau țara. Biroul concierge vă oferă asistență și sugestii pentru toate aranjamentele din afara hotelului, fiind astfel cea mai bună alegere pentru organizarea unui eveniment de succes!

Team Building-uriConsolidarea echipelor este cheia succesului oricărei companii. Biroul concierge oferă asistență în organizarea celor mai potrivite activități de grup, atât constructive cât și distractive, oriunde în oraș sau în țară.

Transport

Prin biroul de concierge oaspeții pot beneficia de orice fel de transport privat. Recomandăm companii profesioniste ce pot pune la dispoziție atât mașini de lux, limuzine sau autocare, cât și elicoptere sau avioane private.

Consultanță

Serviciile de concierge merg dincolo de atracții turistice și evenimente, consultanța oferită fiind de orice natură, existând o soluție pentru orice situație: surprize romantice,
planuri elaborate de cerere în căsătorie, o recomandare pentru cadoul perfect, bilete la spectacole sau achizitionarea unei cravate la miez de noapte. Pentru concierge cerul este limita!

Contact

Contactați-ne pentru consultanță oferită de concierge Les Clef d’Or